LOLL 86 (mkiis)

Keskikka jõudva üksildase Margus Kiisi päevik. email: marguskiis@hotmail.com

teisipäev, detsember 11, 2007

3 --9 detsember 2007 Leoni vembud, karm kord, vanad pildid (blond kiis), Viive 60, usuvaidlused, KaisuAnn 4

8 aastat hiljem

3. detsember 2007 esmaspäev
Leon läks suure sundimisega kooli poole, kui kooli ei läinud, vaid hiilis Sirje poole. sirjet seal polnud ja Leoni võtme olime salaja ära vahetanud. Nii ta helistas Sirjele, et tal on paha olla ja sõitis Sirje töö juurde Annelinnas. Seal ta passis, kuini Sirje ta perearsti juurde viiks. Arts uuris ja kirjutas tõendi, et puudus koolist, kuna oli uuringutel "haigestumise tõttu". Tegelikult Leon muidugi simuleeris, nagu tal aastaid kombeks olnud.
Kodus üritasime talle selgeks teha, et kui tuleb kasvõi üks puudumine ükskõik mis põhjusel, läheb asi väga kurjaks.

4. detsember 2007 teisipäev
Olen see nädal väga kodu- ja perekeskne ja võin tutvustada, kuidas meie elu välja näeb. Kella 5 ja 6 vahel tuleb Marius töölt ja asub peale dušši kohe arvuti taha, kus asub läbi pisikeste kõlarite death metalit kuulama, messima ja oma reidis surfama. Vahepeal ta mängib Leoni pleisteisseniga mingeid rõvedaid krimimänge.
Tuleb ka Leon ja korter saab kisa kära täis. Lõpuks surume ta õppima, mida teeb suht hoolega, kui pidevalt jälgida ja lõuata kui vaja. Lõpuks ma kontrollin tema õpinguid oma paar tundi, sest tal pole tavaliselt midagi pähe jääänud. Lasen alati üle lugeda.
kell 11 on öörahu, mida karmilt ja valjult nõudes õnnestub isegi tagada.

5 detsember 2007 kolmapäev
Vaikne päev. Kuna on üles näidatud ebatervet huvi, siis postitan siia mõned pildid aastast 1999. esimene on pilt minu TÜ lõpuaktuse järgselt ja teiseks üks väheseid nudipäise Kiisi pilte. Ise tehtud TÜ raamatukogu vetsus.

Margus ja Lagle juuni 1999. see blond pea püsis vist 1,5 päeva. Kursakaaslased mind ära ei tundnud.

1999 sügis

6. detsember 2007 neljapäev
Marius vahtis öösel netis ja hommikul lihtsalt tööle ei läinud. Nii lihtne see siis ongi.

7. detsember 2007 reede
Leon põgenes Sirje juurde aga õhtul hakkas paaniliselt helistama, et me mingi tema sõbra Fredi enda poole lubaksime. Me polnud nõus, aga Leon helistas paaniliselt nii minu kui Lagle numbril oma kümmekond korda ja üritas meid kirglikult veenda. Lõpuks ööbiski Sirje pool.

8. detsember 2007 laupäev
Fototunnis punnitasime Gimpiga fotomontaazhi teha. Peale seda pidin ema sünnipäevale sõitma. Leon pidi lõunaks meile tulema aga ei. Sõitsime teda otsima aga Vasara tänavas nägime küll Leoni välimuse ja hisegi häälega poisse paugutamas aga seal Leoni polnud.
Jõudsime Viive sünnipäevale õhtuks. Noored (Krister koos laspeootel Karmeniga, kohekohepoolduv Kristi, Kristo, Kristjan, Rivo, Reio) olid eestuppa eraldi lauda pandud aga meie istusime vanade sekka. Kohal oli ema mees heino, onud Toivo (koos uue naise Lindaga), Helmut perega ja Helgi. Ivar oli tööl. Toivo meenutas kuidas paarikuusena 1944 suri onu Avo.


Viive 60
Uploaded by the13er



Noored kadusid suht kiiresti minema aga kohale jäi Rivo ning see tähendas, et tuleb üks kõva usuteemaline vaidlus. Seda eelkõige Jaanusega, sest Jaanus armastas esitada ilmalik-ateistlikke teese. Ja nii muidugi läks. Vaidlus tuli kõva, kuigi Heino üritas anekdootide ja naljadega seda leevendada. Asi kestis kuni meie lahkumiseni.


9. detsember 2007 pühapäev



Sõitsime Põltsamaale Helbe tütre Kaisu Ann Karukäpa 4. sünnipäevale. Kohal olui vana mansa: Helbe ja ka Agur, Teiterid, Räisad pluss mõned meile tundmatud. Sööd i salatit ja torti, lapsed hüppasid pneumaatilisel batuudil seda välja-sisse lülitades, suured mängisid Aliast või klatsisid niisama.






Koju sõites olime heas tujus ja tegime kõrgepingeliinide all 6peatuse.

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Taname huvitavat teavet

4:42 AM  

Postita kommentaar

<< Home