LOLL 86 (mkiis)

Keskikka jõudva üksildase Margus Kiisi päevik. email: marguskiis@hotmail.com

pühapäev, mai 07, 2006

4. -- 5. mai 2006 Kaunase film, Sommer, Muusika, Rael Artel, Konguta.

4. mai 2006 neljapäev
Üle hulga aja monteerisin Kaunase filmi. Hämmastav, kuidas selle tööga aeg lendab. 6 tundi nii et polnud ideed süüagi. Inimene ööb peamiselt igavusest.
Märkasin filmis uusi detaile. Näiteks rebis Helle Vahersalu meestega võidu kildu (rebis kildu .. milline absurd väljend hilis80-ndatest). Film on saab vist liiga räme. Alkopsühhedeeliline. Piinlik. Nõme. Kõikuva kaameraga koduvideo. Saan lisaks mõne vaenlase.

5. mai 2006 reede
Lauri Sommer
liipas koos kitarrikotiga galeriisse ning rääkis naljakamaid momente "Mailaulust". Vaiko Eplik olevat pannud kõvasti segast. Mis millegipärast paistis Sommerit häirivat. Ta kasutas seks puhuks sageli oma lemmiksõimusõna "rokipeer". Akordionist Allan Vainola oli aga olnud tore vaatepilt.
Ostsin ajakirjad Muusika ja Teater. Muusika. Kino. Muusikas oli mu intellektuaalrockiteemalises artiklis bändide koosseisud muidugi välja jäetud (et saaks ära mahutatud mõttetult suur Ruja pilt aastast 1981). See on sisuliselt samas stiilis tsenseerimine, kui Koreas lõigati filmist "Helisev muusika" välja kõik laulud.
Veidi enne kella 18-st hüppas galeriisse Rael Artel. Kaebas, et tegemisi liiga palju. Et tahaks ka rahulikult maha istuda. Ütlesin, et hankigu ka endale töökoht Tartus, küll saab istuda ja laiselda.
Kirusime koos kohalikku kultuuripressi. Otsustasime teha netti oma kunstiajakirja.

O
leks Raeliga veelgi planeerinud, kuid Helgi R resoluutne hääl kamandas mind Jänesesse, et saaksid Ford Fiesta Ivari Nissan SunnY sappa panna. Mida ka tegin. Nii lohistati mind Kongutasse. Leon oli peol. Tuli pärast. Oli mossis. Kunstiõpetuses kaheseis! Absurdi tipp.
Kuigi Viive on vana kooli närviline lapsevanem ja käitub sageli ka vastavalt, on ta Leoni eest võitlemisel suur emalõvi. Julgeb kakelda nii ebaõiglaste õpetajate kui ka Puiatu Ruslaniga.



2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

2:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

10:47 PM  

Postita kommentaar

<< Home