LOLL 86 (mkiis)

Keskikka jõudva üksildase Margus Kiisi päevik. email: marguskiis@hotmail.com

teisipäev, detsember 05, 2006

24 -- 29 okt 2006 -- Piinav suhtelisus, Artishoki plaadifirma, Repriisi kambäkk, maailma õnnetum Maia Möller, Grisha kingitus Frippile, õnne valem.

24 oktoober 2006 teisipäev
Kaire Nurk üle hulga aja. Kaebas, et kõik on niiii suhteline, et igaüks võib kirjutada mida tahes ja ikkagi on see nagu õige.
Õhtul Liis Keerberg uitas näituse. Oli üllatavalt kriitiline. Kirjutas külalisraamatusse "Samas sisu nagu polekski. KÄHKUKAS". Et nagu Ootsing on siiski viitsinud vaeva mäha, kuigi sobivat rohkem tänavakunstnikuks.

25. oktoober 2006 kolmapäev
Päeval tõis Urmas Reisberg Tudengifilm 2006 ülejääke, sest tahan hakata jälle filmiõhtuid korraldama. Mitmed sellest pakist on ikka päris kiiksud.
Lõuna paiku tuli Maarin Ektermann. Rääkis, et plaanib Artishoki plaadi välja anda. Talle meeldiks omada just plaadifirmat.





Õhtul käis fotograaf Alar Madisson ja teatas, et 80-mdate alguse vaserühmaga Tartu (disko)bänd Repriis teeb kambäkki. Et Viljo Tamm tuleb mere tagant jne. Alar Madisson laulis ka Repriisis (mis olevat Venemaal väga popp olnud), kui uskumatu see ka pole. Laulis "Lady Madonnat".

26 oktoober 2006 neljapäev
Päeval Eda Lõhmus laenas oma Tampere majas avamiseks klaase. Pärast käisin koos Kompusega Lõhmuse näitust vaatamas aga ei leidnud kedagi eest. Aga kamp oli Tampere maja keldrisse luuleõhtut tegema lännu.
Ka uus galerist (Lastekunstikooli) Krista Sokolova käis oma suurtest plaanidest rääkimas.
Ja õhtul maabus Maia Möller, kes kaebas oma ülirasket elu. Reisimine Euroopas oli kallis ja pani finantsilise põntsu. Võlausaldajad kaelas. Kuigi MM on meister sellistes situatsioonides. Hiljem tuli Maris P ja lohutas või "lohutas" kõige õnnetumat inimest maailmas.

Õhtul käisin Rita pool, sest Lagle oli seal. Kohal oli kari naisi ja üks räme mees, kes oli Rita mehe Hillari vanem vend. Aga see vend ei saanud vastu ühele Kristile, kes käitus n.ö. bravuurse naise kõigi reeglite kohaselt. Kristi jäme ja vali hääl vallutas summutas kõik ja hoogsad liigutused olid juba ohtlikud.

27 oktoober 2006 reede
Tormine ja vihmane ilm. Oli Enor Niineväli kõrvetanud nende "Dada manifesti" etenduse (aprill 2006) video. Enor sai video kätte aga pärast tuli kaebas, et video hangub arvutis. Soovitasin mitte Windows Media PLayerit kasutada.
Õhtul sattusid ühel ajal galeriisse Kompus ja Sirje Arras. nad vaidlesid kirgilkult tund aega. Aga ma ei mäleta mille üle täpselt.
Hiljem tuli Grigori Lotman ja rääkis, kuidas ta oli Robert Fripile kinkinud oma dushijoonistuse. Fripp olevat ise küsinud.

28 oktoiober 2006 laupäev
Galeriis uudistasid Erki Kasemets, hiljem ka Arp Müller. Veel hiljem Kaspar Ranniku ja Liina. Kaspar küsis Urve kohta. Ma ei teadnud, et Urve surnud ja rääkisim. et Urve oli tööst ilma jäänud.

29. oktoober 2006 pühapäev
Mägi, Aruoja ja Heinsaar tulid näitus kokku panema (aga maalid jätsid nad tagaruumi). Aga peamiselt arutasid nad õnne valemi üle.

1 Comments:

Blogger Maris Palgi said...

Autor on selle kommentaari eemaldanud.

1:16 PM  

Postita kommentaar

<< Home