LOLL 86 (mkiis)

Keskikka jõudva üksildase Margus Kiisi päevik. email: marguskiis@hotmail.com

kolmapäev, november 08, 2006

26 september -- 1 oktoober 2006 Aselinnapea külaskäik, Leon näppab munasid, naiste fotokad, jätkuvad seiklused Fiestaga

26. september 2006 teisipäev

Ema astus galeriist läbi. Ajasime niisamuti juttu. Raamatusse kirjutas: "Millised igavad plätserdused seal paremal nurga taga. Kas sellist kunsti me tahtsime?!"

Pealelõunal saabusid ootamatult Anne Parmasto ja abilinnapea Jüri Sasi. Nuhkisid kõik kohad läbi, isegi minu träna täis kunka. Sasi oskas vaid seinte kehva seisu kommenteerida. Kõige rohkem huvitas teda külalisraamat. Et kui palju valijaid ta võiks kaotada, kui see putka peaks kinni minema? Igatahes Sasi kommneteeris rahulolevalt, et "Teil käib siin vähem külastajaid kui varem!".

27. september 2006 kolmapäev


Käis Aleksander Rohtmets. Vana maalikunstnik ja multiplikaator on viimasel ajal õite aktiivne. Müüb oma linna- ja lillemaale ja muudkui nikerdab.

28. septmber 2006 neljapäev

Matti Milius käis näitusi uurimas ning kiitis hoolega mõlemat.

Noor argentiin Mariano Alvarez pakkus Y galeriile oma näitust.

Helistati, Leon olevat poevargusega vahele jäänud.

Õhtupoole sattusid ühel ajal galeriisse Die ja Anneli T, kes varem üksteist ei tundnud. Ja kus kukkusid oma fotoaparaate võrdlema! Täitsa mehelik.

29 september 2006 reede

Lauri Kulpsoo käis üle hulga aa. Aga Honey Poweri (kus Kulpa ajutiselt trummeldab) plaatidega olevat kitsas, kuna Sekssound ei jaga neid just heldelt.

30. september 2006 laupäev

Üllatavalt palju soomlasi käib galeriis.

1. september 2006 pühapäev

Otsustasin maale sõita, kuna tuli info, et Leon on poest paar shokolaadimuna varastanud. Muidugi ei läinud Fiesta käima. Tore naaber oma Zhiguliga tõmbas, siis läks. Suri Puiestee-Roosi ristmikul välja. Vahtisin seal tigedalt aga siis sõitis Rauno Pehka Treier (ans Saast trummar) oma Sierraga mööda. Tuli appi. Ajasime Fiesta tee äärde. Plärasime natuke, pöörasin süütevõtit ja Fiesta hakkas funkama! Põrutasin ühe hooga Mäeotsa tallu.
Leonile oli muidugi suurt peapesu tehtud. Ta ajas oma motiivide koha pealt segast juttu. Eitas, et tahtis kampa kuuluda, kuigi näppas ta poest just kambaga. Käskisin ta selle pundiga igasugu suhtlemine lõpetada, või muidu...

1 Comments:

Blogger Morgie said...

sellest ei aita, kui sa keelad leonil kambaga suhtlemise, sa pead kas mingi alternatiivi välja pakkuma (loodus tühja kohta ei salli) või siis üksipulgi selgeks tegema, miks selliste kaakidega suhtlemine on lollus, pläss tegu, vms.
Pane ta trenni, leiab paremad sõbrad

11:19 AM  

Postita kommentaar

<< Home