LOLL 86 (mkiis)

Keskikka jõudva üksildase Margus Kiisi päevik. email: marguskiis@hotmail.com

kolmapäev, november 22, 2006

10 -- 15 oktoober 2006: Illak, MOKSi tuumik Jaapanisse, Lastekunstikooli galerist, varastati karp paberilipakaga, Kristo Rajasaare, Syntees, Ivers

Erkki Hüva 13. oktoober 2006 NB! soeng.


10. oktoober 2006 teisipäev
Käis Lenin elik Raivo Kannik. Oma veist ülbel-ignorantsel viisil teatas ta, et tahab teha kevadel näitust. Aga geenius võib seda ju endale lubada.

11. oktoober 2006 kolmapäev

Riho Illak tuli, uuris seinu ja kuidas oleme, küsis, kas mu palka on tõstetud, tuletas meelde, et Ülikooli aastapäev tulemas. Lõpuks: "Kui mingi probleem, pöördu minu poole".

Malle Elvet käis mu digifotokat laenamas. Tal vaja minna TH Ilvese äia pildistama.

12. oktoober neljapäev

Evelyn Müürsepp küsis soovitust mingi projekti jaoks.
Hiljem käis ka Mariliin Kindsiko, kes koos Evelyniga (ning Remmi ja Johniga) läheb uhkelt Jaapanisse 3-x nädalax gunzti tegema. Neil oli ka mingi kamm -- Evelyn polevat Mannile infot sõidu kohta edasi andnud, kuigi jaapanlased olevat Manni eraldi kutsunud.
Krista Sokolova kirjutas külalalisraamatusse "KIIS ON LOLL". Soovitasin ta Lastekunstikooli galeristiks. Ja ta sai ka selle koha. Tore. Kindsiko on Tampere maja galerist ja Sokolova on Lastekunstikooli omas. Mets on sugulasi, ptü tuttavaid täis.

13. oktoober 2006 reede

Käisid Hüva, Zladkov, SArras, Pärtel, Heinsaar, Lassie, Tiit Kusnets.
Ja õhtuks oli A saalist, "Armastuse ja hülgamise muuseumist" üks karp (mille sees tükike paberit) kadunud. Huvitav, kellele seda vaja läks?

Õhtul kõrvetasin Rajasaarele Kosmikute kontserdi ja selle, mida olin Rabarockil Bella kontserdil filminud. Viimane oli kehvake.

14. oktoober 2006 laupäev

Hommikul tuli Kristo Rajasaare DVD-de järele. Ajasime niisama juttu. Rajakas rääkis, kuidas aastal 2001 Kuldse Plaadi auhunnagalal (kus olin ka mina) olid nad kandideerimas ühe videoga, kus laulis Pedriks, kes oli paar kuud tagasi end üles poonud. Kosmikud jõid end täis ja Rajakas olevat kusagil intiimses tagaruumis ropsinud.

Õhtul läksin Rock & Rolli klubisse üritusele Syntees, kus esinesid Mooses, Maikameikers ja Opium Flirt. Filmisin. Mooses oli üsna kohmakas. Martini mängis seekord kitarri ja tegelikult mitte halvasti aga Moosese kohta liiga elegantselt. Et nagu rohkem jazz. Maikameikers pani oma psühhe-skad hooga, bassimehe kiilaspea mõjus süngelt. Opium Flirt esines seekord ilma suurema dekoratiivuseta, lihtsalt istudes. Ervin Trofimovi kidraplokkide kast, ülikiire mängutehnika ja kulmumäng andmaks signaale trummar Hõbedale olid muljetavaldavad.

15. oktoober 2006 pühapäev

Aive Ivers (kena nooremapoolne brünett naine) soomlaste grupist maandus ja märkas kohe, et karp oli puudu. See ajas muidugi närvi. Lubasin karbi jälgi ajada ja andsin isegi lootust. Pärast tuli ka teisi soomlasi, nad pakkisid näituse kribin-krabin kokku ja viisid ära.