LOLL 86 (mkiis)

Keskikka jõudva üksildase Margus Kiisi päevik. email: marguskiis@hotmail.com

laupäev, veebruar 17, 2007

27 november -- 3.detsember 2006 Fotokala Ajateljel, Jõgeva, Karukäpad, Janno Zõbin, Mati Karmini fotohuvi, väsinud Rael, Allan Vainola kohvikus tuuril

27. november 2006 esmaspäev

Õhtul paneb Fotokala seltskond elik siis Naatan Haamer & Co. näitus "Ajateljel" üles. Väga vaikselt. Pärast ilmub ka Daisy Lappard, kes enam ammu ei lonka.

28. november 2006 teisipäev

Anneli T valvab galeriis ja perega sõidame bussiga Jõgevale Karukäppadele külla. Ajan Kaja Tennisoni jube uhkes kontoris pärandusasju, pärast astun Tähe tänava maja juurest läbi, uurin ka maja tagant. Tundub endiselt, et korteris ei ela kedagi. Majja ei pääse, kuna välisuks on koodlukuga.
Helbe on üksinda kodus. Kaisu Ann on üliaktiivne ja elav ning TT mõjub tema kõrval veidi veidra nohikuna, kes ei taha normaalseid mänge mängida. Kaarel on paindlik nagu oleks kummist ning roomab nagu ussike.
Agur ilmub alles siis kui me peame rongile kihutama. Vaatame enne veel nende videokassetide kogu ja leian väga obskuurse jupi, kuidas NE! esitab "Dai dai viinuskit veel".
Karukäppade Niva ei lähe käima ja aitan lükata (Helbe roolis). Niva järgi kihutav Karukäppade koer jääb peaaegu ühe auto alla.

29. november 2006 kolmapäev

Janno Zõbin tuli Tallinna. Kohtusime temaga Illegaardis koos Lauri Pajosega. Janno kinkis mulle Eesti biitbändide psecial edition kogumiku (tiraazh 1). Zõbin kiitis Tardo õhkkonda. Rääkisime muusikast, Pajose ja Zõbini vanadest bändidest jne. Vahepeal käisime Kassitoomel, kus Janno ja Lauri popsisid nati. Kirusime autorikaitsjaid. Pärast ööbis Janno Jäneses.

30. november 2006 neljapäev
Läbi astus Alard Madisson, kes ei saanud Repriisi kambäkis kaasa teha hääleprobleemide tõttu.

Siis Mati Karmin, keiega heietasime pikalt. Skulptuurielu probleemidest (linnaisad ei taha skulptuure mitte kusagil) jne aga eriti palju vanade fotode kogumisest. Karmin on väga suur huviline. Jutustas, et on näinud ka Eesti Wabariigi aegse porno klaasnegatiive.

Õhtul saabus Rael Artel, väsinud Lansast, TKK tudengitest, vaimustunud Berliinist ja Amsterdamist: "Amst-s oli kõik viimase peal ja tulen siia..."

1. detsember 2006 reede

Galeriis käisid Marko Kompus, Erkki Luuk, Erkki Hüva, Mehis Heinsaar, Martini.
Jään hilja peale ja Lagle helistab, et parem ärgu ma koju tulgugi. Ei lähegi. Ööbin galeriis.

2. detsember 2006 laupäe
Õhtuks on Zõbin korraldanud Vainola "Unenäotuuri" esinemise TÜ Kohvikus, soojendajaks Erkki Hüva. Vt. videot
Kuna filmin seda üritust ja koostan galeriis leiduvatest valgustitest mingi valgustuse. Kontsert läheb ilusti, pärast räägin paar sõna juttu ka Vainolaga (peamiselt Metro Luminalist). Vainola akordionist tahtis üsna kõva pappi ja see tegi Zõbini kurvaks. Pärast ostsime pizza ja läksime Illegaardi, Zavoodi juures kohtusime Margus Andersoniga. Plärasime Illegaardis lõputult maast, ilmast ja muusikast.

3.detsember 2006 pühapa
Käib Heli Kohv oma paljude ideedega ja vanavanavanaema fotodega.

Sildid: , , , , , , ,