LOLL 86 (mkiis)

Keskikka jõudva üksildase Margus Kiisi päevik. email: marguskiis@hotmail.com

reede, veebruar 02, 2007

14 -- 19. november 2006 Musta turu avamine, Pink Punki aqustaja Elken, Liivrand, Vahingu propelleriga taskulamp, Luik lubab poseerida alasti.

Must Turg avamisel 14. november 2006

Kaarli gf, Kaarel, Kristin
Maris & Kaie
Raimu Hanson (seljaga), Kristin, Katrin Pärn, Sandra
Katrin Pärn, Elken, tundmatu, Kiwa

Batrhol Lo Mejor
Sandra ja Elken

14.november 2006 teisipäev
Suht uimane Pink Punki näituse "Must turg" ülespanek. Sandra & teised liigutavad end staari rahuga. Tuuakse kohale huvitavaid asju: alguses suur akvaarium, siis räme raudraam. Tassimist kõvasti. Neiud jändavad pikalt tekstiilidega. Kaarel veab salapärasle ilmel kohale vintskleva eluka, kes basseini visatakse. Hai välimusega koletis, kes siiski peaks olema tuuraline sterlet.

Näitus koosnebki kahest osast: massiivsest videost (mille muusikaks olev sümf kriiskamine tahab hiljem närvid süüa) ja raami peale pandud akvaariumist, kus tiirutab Olend. Musta kangaga kaetud klaasnõud peab alt vaatama. Raam on kipakas ja mul on hirm, et see võib külili prantsatada.

Avamisel alguses justkui hõre olemine aga Jaan Elken oma vaimustunud olekuga hoiab tuju üleval. Muudkui seletab Sandrale midagi.
Pärast lobisesin veidi näitelja Katrin Pärnaga. Ta rääkis huvitavaid asju, näiteks mu armastatud "Kaevutee"(kus mängis nii tema kui ka ta ema Mare Pärn) telgitagustest. Loomulikkus oli tagatud, sest sageli stsenaariumi lihtsalt polnud.

15. november 2006 kolmapäev
Galeriis käib huvitavat rahvast, s.h. Milius, Rohtmets, Mann Kindsiko, Maia Möller ja Isegi Harry Liivrand !!!

Kompusel on vana lapik taskulamp kaasas. Valgustame kala ja Kompus räägib, et Vaino Vahing olevat kunagi ostunud väikese propelleriga taskulambi ja valgustanud sellega Rootsi satelliite.




Õhtul Palgi/Luige ateljees "Naine masin naine loom" koosolek. Jäin muidugi hiljaks. Maris oli hilinemiste pärast pahane (õnneks ma polnud viimane, Orav tuli veel hiljem) aga üldiselt oli koosolek lõbus üksteise õrritamise ja aasimise vaimus. Mõtlesime pildistada Lepiku tänavas ja Maris P maja all saunas. Luik lubas isegi alasti poseerida.

16. november 2006 neljapäev

Käivad Peeter Krosmann, Tiit Kusnets, Alan Prosa.

19. november 2006
Käisid Kalev Kudu, Maris P ja Krista Piirimäe.